Un tetris decoratiu

 
00:00
Dimecres, 31 Desembre, 2014

Aquesta porta del carrer de Lluís Vives va ser l’inici de tot. Un plafó de peces de fusta fix. A partir d’aquest projecte l’Albert va començar a pensar en el ‘Tetris’, el videojoc que consistia a encaixar peces de diferents formes, mides i colors. D’aquesta manera, neix Tottetris que, com el joc, permet la combinció de peces.

Albert Fernández, Tottetris: “Crear un còctel en el qual pots fer el que vulguis, pots combinar fotografia, imatge, color, canviar, tornar a canviar, a remuntar, no hi ha fi.”

Sònia Cía, Tottetris: "Cadascú pot canviar, hi pot posar fotografia, hi pot posar color i, si no t’agrada, aquí ho pots posar aquí a dalt, i sinó aquesta aquí a baix.”

Són peces de fusta de bedoll imantades o magnets com els anomenen. Amb la combinació d’aquestes peces es fan capçals de llit, logotips, llums, quadres o taules. Els colors són tints vegetals i les combinacions són infinites.

Sònia Cía, Tottetris: “Totes tenen mides equivalents, perquè en completar la composició puguis després canviar sense trobar-te que hi ha forats que no puguis omplir, alhora també tenen diferents gruixos per donar volum també a la composició.”

Totteris és art, decoració o disseny, però sobretot imaginació, perquè està en constant moviment.

Albert Fernández, Tottetris: “Mai està acabat, però mai no està acabat, perquè com que no hi ha fi, sempre estàs creant.”

http://www.tottetris.com/

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.