Totems informatius per reforçar la campanya 'Respectem el guarnit'

 
00:00
Dissabte, 18 Agost, 2018

 
Joan Sánchez, Fundació Festa Major de Gràcia: “S’havia d’aprofundir en el missatge que els guarnits, sobretot per la gent que és de fora, i que no és de Gràcia, i que no coneix tant la festa, que els guarnits estan fets pels veïns i que porten moltes hores de treball i molt d’esforç perquè encara hi ha gent que es pensa que això és comprat o que s’encarrega a empreses d’escenografia, etc.”

Des de fa molts anys els festers i la Fundació Festa Major de Gràcia fan campanya perquè els nombrosos visitants respectin la tasca feta pels veïns per decorar els carrers. Per això aquest any han incorporat un nou element en la lluita contra les destrosses que pateixen cada any. A les entrades i sortides dels carrers i places guarnits hi ha uns tòtems triangulars de metacrilat amb fotos i informacions com el nombre de persones que han participat en la seva elaboració, les hores de dedicació i el tipus i quantitat de materials utilitzats. També hi ha un mapa de mobilitat dels carrers de Festa Major.

Els tòtems s’han fet amb la col·laboració del patrocinador de la Festa Major de Gràcia, San Miguel. Aquest nou element a partir d’ara s’incorporarà cada any, ja que han estat pensats de manera que es poden canviar els vinils informatius.

Enguany, la Fundació Festa Major de Gràcia i els festers estaven satisfets perquè durant els dos primers dies de festa hi havia hagut poques destrosses importants. Però la pluja, i sobretot la pedregada, del tercer dia, han acabat per fer malbé bona part dels 21 carrers i places, un fet que dificulta valorar si aquest any s’havia aconseguit un millor respecte als guarniments.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.