Teixidores durant la setmana de la gent gran a Gràcia

 
00:00
Divendres, 5 Maig, 2017

 
Aquests dies s’ha celebrat la Setmana de la Gent Gran a Gràcia, una cita anual que després de 28 edicions està més que consolidada. Una de les parts a les quals se li dóna més importància és a la comunitària, per això el lema d’aquest any: “Sóc gran, sóc barri, som Gràcia.”

Es fan activitats molt diverses i de manera descentralitzada, per garantir que tothom s’hi senti representat i hi pugui accedir. Per això s’han fet a La Violeta, La Sedeta, Collserola o fins i tot al Parc Sanitari Pere Virgili, on s’han pogut implicar les persones grans que no es poden moure de l’hospital.

Entre la programació, sardanes, havaneres, rumba, també caminades o activitats artesanes de tèxtil com la d’avui. Sota el títol Teixint Gràcia, usuàries de diferents espais de gent gran (La Violeta, Casal Cardener, Montmany, Penitents i La Sedeta) han fet una trobada per mostrar les seves aficions de puntes, punt de mitja, etc.

Àngels Tomàs, consellera del districte de Gràcia: “És una setmana que la gent gran ha fet molt seva, que es treballa des de les diverses entitats i equipaments que tenen col•lectius de gent gran i també des del Consell de la Gent Gran.”

Margarita Llavaneres, usuària del Centre Cultural La Violeta: “Ahir es va fer una caminada a Collserola, el dimarts va ser quan es va inaugurar, es van fer sardanes. Per mi, molt maco i això hauria de ser en lloc d’un cop a l’any, un parell de cops a l’any, que s’ajunta molta gent i parles amb la gent, que això és el més maco.”

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.