Sorpresa i decepció davant la classificació del concurs de guarnits

 
00:00
Dijous, 18 Agost, 2016

 

A la plaça de la Vila de Gràcia ahir a la tarda es van viure moments de molta emoció, tant d'alegries com de decepcions. I és que l''entrega de premis del concurs de guarnits va deixar algunes sorpreses. El carrer de Verdi, que ha guanyat set cops en els últims onze anys, va quedar en setena posició, una decisió del jurat que va sobtar als assistents de la plaça i als propis veïns i veïnes que havien treballat en la decoració del carrer.

DOLORS MARTÍNEZ, Carrer de Verdi del Mig: "Nosaltres estem contents de la feina que hem fet i com ha quedat el carrer. De tornada dels premis ho vam celebrar, vam cantar la nostra cançó que és: Guanyi o perdi, sempre Verdi, sempre Verdi. A partir d'aquí, potser esperàvem una mica més però respectem al 100%, com cada any, la decisió del jurat".

Una altra sorpresa és la que es van emportar els del carrer del Progrés en saber que havien quedat en cinquena posició. En anunciar-se el seu resultat, van marxar indignats de la plaça. Una decisió que reconeixen que van prendre en calent, tot i que segueixen mantenint el seu desacord amb el veredicte del jurat.

JUANJO PUJOL, Carrer del Progrés: "Són decisions que es prenen en calent, que són legítimes perquè tothom té sentiments i més un carrer tan gran on som tots una gran família i ens vam sentir una mica estafats pel resultat, no només pel nostre sinó pel de molts altres carrers."

Tot i que les bases del concurs són aprovades per majoria, en el carrer del Progrés són partidaris de fer alguns canvis.

JUANJO PUJOL, Carrer del Progrés: "Moltes de les bases que hi ha, tant pel concurs com per altres aspectes organitzatius de la Festa Major, sempre hem fet moltes esmenes, el que passa és que com som un vot, a vegades sí que tenim altres vots d'altres carrers no podem canviar aquestes coses. Sobretot felicitar els carrers que van quedar per sobre nostre, que a més van tenir un gest molt bonic: van estar aquí amb nosaltres celebrant el seu premi."

En la mateixa línia estan els ànims en el carrer de la Llibertat, ofesos per ocupar l'onzena posició en el concurs. Ara per ara, prefereixen seguir gaudint de les festes, però ja adverteixen que, un cop finalitzades, valoraran el resultat i prendran una decisió al respecte, tot i que ja asseguren que hi haurà canvis.

Informen: Elena Serra / Míriam Martín

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.