Ruta de pam a pam sobre alternatives d'habitatge a Vallcarca

 
00:00
Divendres, 17 Novembre, 2017

 
Demà, 18 de novembre, a les 11h hi ha una nova ruta organitzada per Pam a Pam a Vallcarca. El punt de trobada és a l’Aula Ambiental Bosc Turull i l’objectiu és debatre sobre el conflicte de l’habitatge a la ciutat i els models alternatius que sorgeixen al barri, com l’aposta per l’habitatge cooperatiu. L’itinerari començarà al Bosc Turull, un punt arrelat al territori i que acompanya aquestes dinàmiques d’economia solidària. També, es podrà conèixer la proposta de Ruderal, Associació per l’habitatge Cooperatiu a Vallcarca i la visita al Col•lectiu d’arquitectes Volta que treballen en la bioconstrucció, l’arquitectura efímera i l’urbanisme participatiu. Un dels projectes que també es presentaran és el d’Investigació Canyera, impulsat pels mateixos arquitectes, en què s’investiga en la construcció amb canya mediterrània.
Aquesta nova ruta forma part de ‘Desplega Gràcia, territori social i solidari’, un projecte que sorgeix dels pressupostos participatius del districte i que aposta per les iniciatives vinculades a l’economia social i solidària. Demà, se centra en l’habitatge als barris del nord de Gràcia, la inscripció és gratuïta al correu gracia@pamapam.org

Laura Solé, tècnica Pam a Pam
“Hi ha un teixit associatiu molt potent a Vallcarca que ens interessava visibilitzar i especialment vinculat al tema de l’habitatge per tota la problemàtica que hi ha i com els veïns s’organitzen i les veïnes per fer-hi front i per plantejar alternatives.”

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.