Restaurant Mala Hierba: de la terra, a la cuina

 
00:00
Dilluns, 18 Juny, 2018

 
La Roser i el Fabio són les ànimes del Mala Hierba. Es van conèixer fent el camí de Sant Jaume i poc es podien imaginar que un temps després agafarien junts les regnes de l’antiga Casa Fausto, un local que tenia més de 60 anys d’història. Mala Hierba aposta pel producte fresc, de temporada i de proximitat. A més, amb collita pròpia.

Fabio Gamirasi, Mala Hierba: “El primer plato que me viene a la cabeza es el gazpacho, porqué al final es un poco el asunto de todo el trabajo que está hecho en el huerto, porqué al final es un gazpacho sí, pero con mil sabores, en el sentido que cada cucharada es un sabor distinto, se encuentra la menta chocolate, se encuentra verbena, se encuentra melisa, se encuentra albahaca, todas las hierbas que tenemos arriba.”

L’hort ecològic i silvestre està situat sobre el restaurant i encara ha de créixer més. Ara, està prenent forma un bosc comestible al voltant d’un pi pinyoner. Aquests sabors nous i la mà del Fabio fan una combinació d’autor.

Roser Asensio, Mala Hierba: “Ell era un xef que va estar durant molt de temps a un 2 estrelles Michelin, i intentem oferir la mateixa qualitat d’una manera més senzilla, perquè les elaboracions no poden ser tan sofisticades.”

Després d’un any i mig al barri del Coll han cultivat la terra i la relació amb el veïnat que no ha perdut l’aroma de Casa Fausto i ha guanyat amb gustos i plats innovadors.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.