Reclamen més manteniment de les pistes de petanca dels Jardins de Menéndez y Pelayo

 
00:00
Divendres, 16 Octubre, 2020

El Club de petanca Els Amics de Gràcia fa 2 anys que van estrenar les pistes dels Jardins de Menéndez y Pelayo. Des del primer moment van reclamar alguns elements que consideraven essencials per la pràctica d’aquest esport. Després d’aquest temps, encara no s’han solucionat els problemes. La principal demanda és una boca de reg, un punt d’aigua, per poder regar les 7 pistes de sorra de les que disposen. Els usuaris de la petanca expliquen que durant la nit les pistes es converteixen en un pipicà i al matí es troben la sorra plena d’excrements i pixats. Per això, creuen que amb l’ús d’una mànega podrien millorar la situació. A més, quan plou les pistes s’inunden, creuen que s’hauria de millorar el drenatge.
Un altre problema és el bany, aquest es va instal•lar amb accés fora del recinte de la petanca i diuen que la porta d’entrada i sortida no funciona mai, per això, reclamen que es millori l’accessibilitat als serveis o els permetin obrir una segona porta que hi ha.
També, demanen més ombra, s’han plantat arbres en un lateral que fan ombra només a la paret, els usuaris asseguren que a l’estiu les pistes són un sorral.
Ara, el club amb més de 30 anys té un equip femení competint, mentre que el masculí esperen recuperar-lo, de moment es reuneixen i juguen sense competicions. Però, asseguren que necessiten unes condicions de manteniment i higiene i més en el moment de crisi sanitària actual.

Josep Cencerrado, vicepresident Club de Petanca Els Amics de Gràcia: “Això en ple estiu amb la solana que tenim aquí, això queda com la pedra i de tant en tant has d’agafar, regar, deixar-les en condicions de jugar, quan queden com la pedra és molt difícil jugar i en fi... vinc a dir que és bàsic.”

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.