Porta4 obre un nou espai dedicat a les arts visuals i escèniques

 
00:00
Dilluns, 6 Novembre, 2017

 
Fa una dècada que va néixer el projecte Porta4 i 8 anys que va prendre forma al carrer de l’Església, on han conviscut l’escola i la sala d’exhibició teatral. Ara, però, la idea s’expandeix amb un nou espai al carrer del Congost, 36. Aquí, les arts escèniques i les visuals es fusionen i el mateix espai és una galeria d’art i una sala d’assaig.

Verónica Pallini, directora Porta4: “Al principio Porta4 le dimos el lugar y nos seguían pidiendo, no pudímos hacerlo más entonces y esta era la oportunidad para otra vez darles el lugar a artistas emergentes o consagrados que no tienen espacio.”

Aquest és un dels quadres abstractes de Carlos Aguilar, “‘Charly”, en què’ on el color, la textura i la síntesi es combinen.

Carlos Aguilar, “ ‘Charly”’, artista plàstic: “En esos días yo estavba con ese sentimiento de frialdad, de somos como seres que se mueven en un mundo helado.”

L’artista argentí ha inaugurat el nou local. Des dels 14 anys pinta i explica les dificultats que moltes vegades tenen els artistes per trobar on exposar la seva obra.

Carlos Aguilar ‘Charly’, artista plàstic: “A veces se hacen listas de espera muy largas, es difícil poder exponer, entonces una ventanita donde uno pueda mostrar su arte siempre se agradece.”

Verónica Pallini, directora Porta4: “Ya vienen artistas a pedir que quieren estar y esto mira, es un regalo, porqué qué mejor que ayudarnos entre nosotros y creo que la base está en hacer red.”

Arts escèniques, visuals i també de pensament. Mentre hi ha xerrades o assajos cada mes hi haurà una nova proposta nova, que pot ser en format pictòric, escultòric, audiovisual o de performance.

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.