Per aquests dies d’apats familiars, gastronomia no comestible a Las Cosas de Martínez

 
00:00
Dimarts, 2 Gener, 2018

 
Només sabien que el tema escollit era la gastronomia. Amb aquesta premissa, més d’una trentena d’artistes de diferents disciplines han creat aquestes obres d’art relacionades amb el menjar. En el menú, hi ha opcions per a tots els gustos: il·lustració, aquarel·la, pintura o escultura.

Inés García-Albi, Las Cosas de Martínez: “En tenim alguns de molt coneguts, com Mariscal o Gonzalo Goytisolo, o gent que acaba de sortir. I es poden veure des de les relacions que té cada artista amb la gastronomia o els seus plats preferits, o crítica.”

Las Cosas de Martínez és una galeria que programa habitualment exposicions col•lectives com aquesta. Aquesta porta per títol “Esto no se come”, en homenatge al pintor belga Renée Magritte pel cinquantè aniversari de la seva mort.

Inés García-Albi, Las Cosas de Martínez: “Té el famós ‘Això no és una pipa’ i llavors ho vaig titular ‘Esto no se come’. Hi ha coses que òbviament no es mengen, hi ha algun quadre crític com el de Pere Puig que és com la cadena d’alimentació. I imatges molt conceptuals com les d’Inmma Plano, amb ‘Això no és una figa’ i ‘Això no és un pebrot’.”

Des dels espaguetis d’Isamat, als entrants en forma de superherois de Marta Alonso Berná o els cupcakes de Susana Villa. Totes aquestes obres no comestibles es podran veure fins al 10 de gener.

Informen: Neus Valls / Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.