Ocupat un habitatge per a famílies al carrer de Sant Salvador

 
00:00
Dissabte, 16 Febrer, 2013

Veïns i veïnes de la Vila de Gràcia han ocupat diversos pisos per a famílies i joves al carrer de San Salvador amb el suport del Grup d’Habitatge i Espai Públic de l’Assemblea de la Vila de Gràcia.

L’ocupació de l’edifici, ubicat entre el carrer de Santa Clotilde i el carrer de Verdi, va tenir lloc el passat dilluns però no s’ha fet públic fins aquest dissabte.

Grup habitatge i Espai públic de l'Assemblea Vila de Gràcia: “S’ha convocat un cercavila des de plaça Revolució. S’ha vingut en forma de cercavila explicant al barri la situació d’elitització que s’està produint i que deixa molta gent sense casa, i en canvi, s’acumulen en poca gent les propietats o es prioritza la gent amb diners que vingui al barri. S’ha fet el cercavila per explicar això i s’ha arribat aquí on s’ha fet públic que fa una setmana que es va ocupar l’edifici per famílies que necessitaven un habitatge”.

El grup vol reivindicar el dret a l’habitatge i fer visible la situació actual de Gràcia, on hi ha més de 8.000 pisos buits.
Actualment en l’edifici hi viuen fins a divuit persones amb edats compreses entre els 2 mesos i els 53 anys.

Grup habitatge i Espai públic de l'Assemblea Vila de Gràcia: “Són famílies del barri que viuen en condicions molt precàries, que han intentat qualsevol mena d’ajut i no tenen cap altra sortida i per això defensem l’ocupació com un mitjà perquè aquesta gent pugui tenir un habitatge digne aquí al barri i no hagin de marxar del barri”.

Aquest vespre, després de la Manifestació pel Dret a l’Habitatge convocada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, el Grup d’Habitatge i Espai Públic de l’Assemblea de Gràcia es concentrarà davant l’edifici ocupat.

Informen: Neus Valls i Irina Gimeno

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.