Obres de millora al pavelló de la Creueta del Coll

 
00:00
Dilluns, 11 Gener, 2021

El poliesportiu de la Creueta del Coll és un equipament esportiu format per dues pistes polesiportives on s’hi practiquen habitualment bàsquet, vòlei i futbol sala.
L’equipament és gestionat per l’AE Institut Montserrat des de l’estiu de 2016.
En els últims anys s’ha incrementat el nombre d’usuaris d’aquestes pistes. Abans hi entrenaven uns 15 equips i ara ja en són 35 entrenant entre setmana i 45 jugant els caps de setmana.
Per això tant l’entitat gestora com l’Ajuntament han estat fent millores al poliesportiu, per ajudar que puguin ser més els usuaris que es beneficiïn d’aquestes pistes i que estiguin en estat òptim.
La pista 1, és exterior, envoltada de natura i coberta. La pista 2 és la pista interior o pavelló, amb terra sintètic de color blau. Disposa de 3 terços diferents els quals formen la totalitat de la pista, en els que es poden disputar partits de diferents esports.
Ara han acabat dues millores que eren importants pel funcionament d’aquest pavelló. D’una banda, la reparació del paviment de la pista, ja que hi havia un trot que s’havia anat dilatant i esquerdant i no era òptim per jugar. I per altra banda, la instal·lació de dues cistelles que permeten dividir en terços la pista, de manera que l’espai es pugui aprofitar millor, ja que es duplica i hi poden entrenar a la vegada tant un equip de bàsquet amb la pista oficial de 26x14 com altres usuaris per un altre tipus d’entrenament.
En guanyar aquest espai lliure es pot augmentar el nombre d’esportistes que poden fer ús d’aquest equipament del Coll, on, segons el gestor, en els darrers anys han augmentat molt.
També s’han fet treballs de reparació de la coberta per solucionar problemes d’estanquitat. I s’està treballant entre l’administració i el gestor per instal·lar cortines motoritzades.

Ignasi Velasco, president AE Institut Montserrat: “Hi havia unes esquerdes al terra que no permetien una pràctica esportiva amb la qualitat que es necessita. Després per l’altra banda, la instal·lació de les cistelles de bàsquet. Una pista de bàsquet a dos terços que permet duplicar l’espai esportiu.”

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.