Nova etapa del periòdic del CE Europa, l’Escapvlat

 
00:00
Dimarts, 5 Febrer, 2019

 
El periòdic del Club Esportiu Europa, l’Escapvulat, està d’enhorabona. Ha arribat al número 100 i s’ha renovat per celebrar-ho. En els últims temps l’espai d’aquest diari mensual estava quedant limitat, per això calia fer un canvi i s’ha volgut fer coincidir amb el número 100 d’aquest mes de gener. D’una banda s’han ampliat el nombre de pàgines i s’ha modificat la maquetació, de manera que s’han pogut ampliar els continguts. I de l’altre, s’ha renovat la imatge.
Així doncs, el nou periòdic ha passat de tenir 8 pàgines a 16. Això s’ha traduït en articles més extensos, entrevistes més profundes, fotografies més grans i una distribució de la publicitat més lleugera. A més, el doble de pàgines ha donat pas a noves seccions, com les columnes d’opinió, la galeria d’imatges, l’agenda, la vinyeta gràfica i l’espai cultural. Aquest últim és un apartat que busca la col•laboració d’entitats que els envolten, per apropar-se a l’entorn i oferir informació no esportiva.
Pel que fa al canvi d’imatge, s’ha canviat la tipografia de la lletra i s’ha renovat el logo, una lletra L inclinada, en forma de V, que representa l’escapulari de l’equipació de l’Europa.
L’Escapvlat va néixer el febrer de 2010 coincidint amb un partit del CE Europa contra l’Hospitalet. Abans hi havia hagut alguna revista i butlletins.
La publicació es pot trobar al camp de l’Europa, en dia de partit del primer equip. I també a cent punts distribuïts per Gràcia: establiments comercials, mercats, ateneus, escoles i associacions o entitats culturals.
També es pot descarregar en pdf a la web del CE Europa.

Àngel Garreta, cap de premsa CE Europa: “Continguts molt més amplis, entrevistes a doble pàgina, galeries d’imatges de pàgina imparella a pàgina parella, de banda a banda. I dona més joc en haver duplicat l’espai, per oferir tants nous temes com els que ja sortien habitualment, no tenir-los tan compactats a nivell de maqueta sinó que respiri una mica el diari.”

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.