Més de 50 àlbums amb fotografies de la festa major del carrer de Puigmartí

 
00:00
Diumenge, 20 Agost, 2017

 
El Juan José Infante va amb la càmera penjada del braç, fa més de 50 anys que captura la festa major del carrer de Puigmartí amb el seu objectiu. Ha viscut desenes de guarnits i segueix baixant a ajudar en temes elèctrics.

Juan José Infante, veterà del carrer de Puigmartí: "Soy un enamorado de la Fiesta Mayor y hace 50 años que vine a vivir aquí, de seguida me embarqué. Me gusta mucho."

En aquest carrer van inventar el bingo, explica que ajudava a finançar la festa.

Juan José Infante, veterà del carrer de Puigmartí: "El bingo lo inventamos nosotros aquí en la calle. Nos daba casi trescientas mil pesetas cada año, que ayudaba una barbaridad."

Són les festes dels guarnits, i el Juan José els té recollits en més de 50 àlbums de fotografies que té a casa en un moble especial.

Juan José Infante, veterà del carrer de Puigmartí: "Walt Disney era fabuloso. Blancanieves era una pasada, todo lo que hemos hecho era bueno. Yo tengo 56 álbumes. Los pingüinos fueron una guerra muerta en esta calle, porqué como que se hizo con yeso blanco, fíjate como estaba toda la calle, todas las casas, las escaleras, nos declararon la guerra."

Per fer algun dels guarnits han hagut de travessar gairebé l’Atlàntic.

Juan José Infante, veterà del carrer de Puigmartí: >: "Tuvimos que escribir a América, a la casa Walt Disney para que nos mandaran fotos. Queríamos reproducir Walt Disney en la calle y le explicamos lo que íbamos a hacer y cómo lo íbamos a hacer y nos mandaron muchas fotos y carteles. Estuvimos a punto de hacer un viaje con ellos."

Encara baixa amb algunes fotografies de tant en tant per compartir aventures passades amb els veïns de Puigmartí.

Juan José Infante, veterà del carrer de Puigmartí: "Lo más bonito que hay en Barcelona son las Fiestas de Gracia, para mi. Y eso que se ha perdido un 50% porqué los embalados no están. Y eran algo demencial de bueno."

Informen: Aitana Molina i Ferran Alcácer

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.