Més de 20 bandes de joves de Gràcia recollides en un catàleg

 
00:00
Dimecres, 16 Maig, 2018

 
El grup que sona és Brush. Va guanyar el concurs Districte Musical Jove de Gràcia l’any passat. Ara, formen part del nou catàleg de les bandes musicals emergents de Gràcia, un document que recull informació sobre una vintena de grups joves del districte.

Martí Costa, tècnic comunicació Espai Jove la Fontana: “Un suport més enllà del propi concurs a totes aquestes bandes, poder oferir aquests recursos a entitats, sales, diferents espais del districte de Gràcia que s’encarreguen d’organitzar i programar concerts i així, des dels equipaments, poder impulsar aquestes bandes joves del districte que puguin seguir avançant, fent concerts.”

Els Brush assagen al Casal de Joves del Coll. Gràcies a l’aposta d’aquests equipaments per la música, grups com aquest han pogut anar creixent. Els assajos, l’acompanyament a les bandes, el concurs de grups joves i ara el catàleg han permès que a Gràcia es mantingui una activitat musical important.

Raül Mateos, dinamitzador Casal Joves del Coll: “Últimament tenim bandes bastant bones i amb certa progressió que poden arribar més lluny, de vegades necessiten tenir aquesta ajuda de gent que sí que fa molt de temps que estem treballant en el món de la música, en el món del disseny que els podem donar un cop de mà, una miqueta endreçar-los la seva forma de treballar.”

Per seguir fent xarxa, el Districte Musical Jove de Gràcia s’alia amb una altra aposta per la música, el DescoNNecta, que organitzen els Lluïsos. La proposta és muntar un concert per la festa major del barri, a la plaça del Sol, amb grups dels dos concursos.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.