L'Escola Vedruna Gràcia redissenya la biblioteca

 
00:00
Dimarts, 9 Maig, 2017

 
Aquesta és la nova cara de la biblioteca de l’Escola Vedruna Gràcia. No ho sembla, perquè no està plena de prestatgeries amb llibres. I és que aquest és el gran canvi. El centre ha volgut redissenyar-la i passar d’una biblioteca centrada en l’emmagatzematge de llibres a un concepte polivalent que posa el focus en l’aprenentatge. La manera: fer un espai més ampli i que s’adapti a les necessitats dels alumnes.

Núria Foquet, alumna Escola Vedruna Gràcia: “Jo a les tardes vinc aquí a fer deures i després per llegir una estona, m’assento a algun puf o algo.”

Àngela Teruel i Iván Gassó, alumnes Escola Vedruna Gràcia: “Més moderna, els pufs m’han agradat, m’ha agradat molt, per llegir és com més modern.”

L’arquitectura és la d’una antiga església. L’espai s’ha buidat de taules i s’han creat diferents entorns. D’aquesta manera, s’ha recuperat l’ús de la biblioteca.

Gala Gallardo, alumna Escola Vedruna Gràcia: “Abans no la utilitzàvem gairebé i ara a part que venim més sovint, no només per treballar, sinó també si hem de fer algun treball en grup, de parlar.”

Núria Fuster, professora Escola Vedruna Gràcia: “Un espai on es pot compartir, comentar, parlar, fer treballs en grup, un espai també de consulta evidentment, però sobretot tenint en compte l’aspecte més social i més emocional. S’havia convertit en un espai residual diguem, on venien a fer estones de deures, però no era un espai de consulta real.”

Tot i que encara falten alguns, detalls com més il•luminació i una petita grada, la biblioteca ja rep moltes més visites que abans.

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.