L'escola Sagrada Família demana més seguretat als accessos

 
00:00
Dilluns, 29 Abril, 2019

 
Aquesta és la situació que es viu a l’Escola Sagrada Família quan els 450 alumnes entren i surten cada dia. Les famílies s’acumulen als accessos i tenen el trànsit a tocar. Fins fa un any, però, la situació no era aquesta. L’arribada d’un nou carril bici va eliminar la línia d’aparcament que hi havia davant l’escola que feia de barrera de protecció.

David Puigmartí Carulla, pare Escola Sagrada Família : “Des del semàfor que tenim a uns 50 metres fins aquí, ja agafen bastant velocitat, les baranes són baixes, hi ha escletxes, hi ha forats que les criatures passen per allà, per tant, per elles és un joc i a 30 centímetres estan passant els cotxes, això és el que hem perdut directament, ja que els cotxes no aparquin aquí, que estiguin aparcant al costat del carril bici.”

L’Escola Sagrada Família pertany al districte de Gràcia, però està situada dins de la trama de l’Eixample. Per això, s’han fixat en l’ampliació dels accessos dels centres de l’Eixample, com el cas de l’Escola Fructuós Gelabert, situada només a uns metres. Des de l’Escola Sagrada Família reclamen una ampliació del xamfrà similar.

Laura Ponce, professora Escola Sagrada Família: “En fer-se el carril bicicleta i perdre l’ampliació de la vorera el que sí que demanem és que el xamfrà es pugui ampliar per tal que, d’alguna manera, els nostres alumnes tinguin un espai amable, social i segur.”

A inicis de maig la comunitat educativa es reunirà amb el districte de l’Eixample i el de Gràcia per tractar les mesures que es podrien aplicar per millorar la seguretat a l’entorn de l’escola.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.