L'escola L'Univers estrena la pacificació dels entorns

 
00:00
Dijous, 17 Setembre, 2020

L’inici de curs a l’Escola l’Univers ha estat més plàcid que mai pel que fa a la mobilitat segura a l’entorn del centre. El carrer de Bailèn s’ha pacificat eliminant un carril de circulació dels dos que hi havia i s’ha creat més espai per a les famílies en el tram que va de la travessera de Gràcia fins al carrer de Sant Antoni Maria Claret.

Edo Bazzaco, AFA Escola l’Univers: “Ens sembla bé, és a dir, és una intervenció, entenem també les necessitats pressupostàries de l’Ajuntament, útil, potser millorable amb el temps, però de moment estem bastant conformes i hi ha un altre aspecte que menys i que té a veure amb el trànsit i en aquest sentit estem menys contents.”

Diuen que no s’ha solucionat el problema del trànsit, ja que creuen que hi ha el mateix nombre de cotxes que abans, simplement ara tots circulen per un únic carril. La proposta de les famílies és canviar el sentit de circulació del carrer de Bailèn o no permetre el gir dels vehicles que venen del torrent de les Flors. Asseguren que això reduiria el trànsit i la contaminació.

Edo Bazzaco, AFA Escola l’Univers: “L’escola sortia bastant mal parada quan van sortir les dades de contaminació ambiental l’hivern passat, és veritat que hi ha la reducció d’un carril, però el fet de no haver tocat la urbanística fa que en aquest semàfor de Bailèn es generi, sobretot a l’hora d’entrada i sortida dels nens de l’escola, unes cues bastant importants de cotxes.”

Informa: Aitana Molina i Neus Valls

La pacificació també s’ha fet a l’altra banda de l’escola. El carrer de Quevedo ha canviat el sentit de circulació dels cotxes i així evita la drecera que feien molts vehicles per no trobar semàfors. Les famílies asseguren que és molt més segur. Ara, només queda pendent la remodelació de la plaça de John Lennon.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.