Les motos deixaran d'envair la vorera de Lluís Antúnez

 
00:00
Dimarts, 2 Abril, 2013

Gràcia ha decidit posar ordre a l’aparcament de motos al districte. Un bon exemple n’és el carrer de Lluís Antúnez, en el tram comprès entre la placeta de Sant Miquel i el carrer Gran de Gràcia En aquest espai, la relació entre els comerços i les motos era complicada, ja que ocupaven bona part de la vorera.

Els comerços del carrer de Lluís Antúnez tornen a decorar l’entrada de les seves botigues. Fins ara no podien fer-ho , perquè les motos ocupaven part important del pas dels vianants. Ja fa un any que els comerciants van presentar una instància al districte perquè regulés l’aparcament de motos de la banda de muntanya del carrer.

MONTSE IBÁÑEZ, botiga Montse Ibáñez:

“Les motos entren i trepitgen la vorera i, a més, és que normalment no hi ha pas entre una moto i una altra, amb el que la gent camina pel carrer, però no poden entrar a les botigues i han d’anar fins a la cantonada per poder entrar dins de les botigues.”

Aquesta reclamació va quedar aturada per la reforma de l’edifici a tocar del carrer Gran de Gràcia. Ara, amb les obres acabades, s’ha començat la reordenació de la zona. D’aquesta manera s’hi evitarà l’aparcament en bateria recta, que envaeix la vorera i dificulta l’entrada als comerços.

ANNA COLL, veïna:
“A vegades es passen una mica del tros adjudicat i aleshores és incòmode passar, el problema dels comerços és que, és clar, jo ho entenc perfectament, perquè tu veus una botiga i potser t’acostaries a mirar l’aparador i no pots perquè hi ha les motos, llavors ja no t’hi acostes.”

Aquesta setmana ja s’ha iniciat la senyalització amb pintura de l’aparcament i s’hi col•locaran cadires per facilitar-ne la visibilitat i l’accés. Aquesta és només una de les accions que el districte posarà en marxa per millorar la reordenació de les motos a Gràcia. De moment, s’està elaborant un projecte per estudiar-ne la regulació. Entre els punts que inclourà, hi ha la persecució de les motos mal aparcades o la promoció del pàrquing subterrani de Gran de Gràcia.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.