Les escales mecàniques de la baixada de la Glòria s’aturen constantment

 
00:00
Dilluns, 16 Abril, 2018

 

La Julia utilitza les escales mecàniques de la Baixada de la Glòria per arribar a casa. Però avui no les ha pogut utilitzar. No és el primer dia que estan fora de servei, explica que en els últims mesos és habitual trobar-les aturades.

Mauricio Pérez de Hita i Julia Gómez, veïns: “Hemos dicho poquito a poco por las escaleras mecánicas, pues nada, a parte es un barrio muy agradable, cuando estás arriba.”

Anna Sabadell i M. Àngels Ibáñez, veïnes: “És molest perquè per nosaltres tots que tenim les cames molt ja fetes malbé, és molt difícil de pujar-hi.”

És l’escala mecànica més antiga de la ciutat i des de fa uns mesos els veïns asseguren que s’atura constantment. Creuen que és alguna persona del barri que para aquest segon tram.

Jordi Graells, veí: “Crec que dia sí i dia no i potser en una setmana 4 o 5 dies.”

Montse Garcia, veïna: “Potser la Guàrdia Urbana pot venir ara, però al cap d’una hora potser ja marxa i clar, tornem a ser en les mateixes, això s’hauria de pensar algun sistema que anés bé per tothom i per favor que s’acabi ja tots aquells que posen el ditet al botó vermell.”

El districte de Gràcia afirma que coneix el problema i que està treballant per esbrinar les causes de les aturades. Apunten que la solució podria ser implementar alguna millora en el sistema perquè, un cop les escales quedin sense servei, s’engeguin automàticament sense la intervenció d’un operari.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.