Les entitats culturals dels barris del nord de Gràcia, en un clic

 
00:00
Dijous, 28 Desembre, 2017

 

L’Observatori de Vallcarca es dedica a l’estudi i divulgació del passat i present dels barris del nord de Gràcia. En aquesta tasca han recollit molt material i documentació. Per posar a disposició de la resta d’entitats aquests recursos han creat la web Compartim escales.

Albert Caballero, Observatori de Vallcarca: “Estem fent en si un directori d’entitats que és una cosa que no existeix o no existeix públicament, també connectar-les entre elles, perquè per la seva orografia el Coll, Vallcarca, la Salut, Penitents, tot i estar a prop i ser relativament petit és molt amunt i abaix, al final coneixem més el que passa a la Vila que no pas el que passa al barri del costat, perquè hi ha un desnivell.”

La plataforma és una xarxa social que presenta una vintena d’entitats. S’especifiquen els recursos que es poden compartir entre associacions, hi ha una agenda conjunta, un mur de notícies, grups de treball i comunicació interna. L’Aula Ambiental Bosc Turull és un dels equipaments que hi participen, en el seu cas ofereixen els espais i la biblioteca.

Lara Saiz, Aula Ambiental Bosc Turull: “Per poder fer difusió de les nostres activitats, per donar difusió de l’entitat, quins recursos ofereix, quina activitat té, perquè la gent ho vegi.”

Joan Bernà, Observatori de Vallcarca: “Uns ens coneixem més, però altres no tant i tenir aquest espai central on compartir actuarà una mica d’agenda col·lectiva.”

L’objectiu del web és que es generi una xarxa de comunicacions i sinergies entre les entitats culturals dels barris del nord. Aquest projecte, dissenyat per l’Observatori de Vallcarca, passa ara el relleu als col·lectius que seran els responsables de la gestió de la nova plataforma.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.