Les dones del barri de la Salut s'organitzen per fer front a les seves necessitats

 
00:00
Dilluns, 26 Març, 2018

 
Les dones grans de la Salut tenen problemes de mobilitat per l’orografia complicada dels carrers del barri. I la manca de places a la zona, fa que les mares se sentin aïllades, sense espais de trobada amb famílies. Aquestes són algunes de les necessitats de les dones de la Salut que el projecte Genèr-ant al barri ha posat sobre la taula.

Maria Lomascolo, La Miranda: “Són necessaris els espais de trobada per dones. Per les dones en les diverses etapes de la seva vida, dones joves, dones que tenen fills o dones grans. Ara mateix no hi és. Sí que hi ha algunes entitats que tenen petites iniciatives, però hi ha poc espai de trobada per dones i és molt necessari, perquè manquen projectes que tinguin aquesta mirada de gènere al barri.”

Per això, el projecte Gèner-ant al barri vol ser un espai de trobada per les dones. Impulsat per algunes veïnes i amb la col•laboració d’entitats del barri, ha fet aquest diagnòstic entrevistant a una quarantena de dones de la Salut. Ara, el 4 d’abril hi haurà una trobada a La Miranda per començar a treballar.

Georgina Rosell, procés comunitari de la Salut: “Posarem sobre la taula tota la pluja d’idees de propostes d’actuació, com podem donar resposta a totes aquestes necessitats i potencialitats de les dones que ja s’han expressat i veure quines accions col·lectives podem tirar endavant.”

La idea és fer trobades periòdiques de Genèr-ant al barri. I mirar si algunes de les necessitats es poden treballar des d’alguns espais ja existents o veure com ho fan en altres barris.

Informen: Neus Valls / Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.