Les 6 famílies sense plaça de P3 a la Vila de Gràcia busquen alternatives

 
00:00
Dijous, 12 Juliol, 2018

 
Meritxell Álvarez, plataforma Més Places Vila de Gràcia: “Nosaltres vam fer una volta a totes les portes obertes i quan ens havíem enamorat realment de l’escola que volíem, doncs no és cert i realment és un sentiment bastant global de totes les famílies, perquè tots hem acabat havent de buscar una alternativa a alllò què nosaltres volíem.”

Com ja vam explicar, les places de P3 públiques a la Vila de Gràcia no han estat suficients per a la demanda que hi ha. Per això, des del Consorci d’Educació es van ampliar ràtios a les escoles del barri. Tot i això, no es va poder donar solució a totes les famílies amb una plaça pública, laica i de proximitat, com demanaven els pares. Al final del procés de matriculació, 6 famílies continuaven sense plaça.
Ara, aquestes famílies han buscat solucions alternatives, ja que l’administració no els ha ofert cap opció d’una escola pública, laica i de proximitat a la Vila de Gràcia. Així ho expliquen les famílies que han decidit buscar pel seu compte solucions alternatives a les propostes del Consorci d’Educació. Tot i això, dues sí que han acabat acceptat l’assignació d’ofici, una fora del districte de Gràcia i l’altra en un centre concertat religiós. Les altres, han buscat solucions pel seu compte, en centres privats o fins i tot fora de la ciutat.
Des de la plataforma Més Places Vila de Gràcia demanen que es treballi per buscar una solució definitiva a la manca de places públiques, laiques i de proximitat a la Vila de Gràcia. Les famílies denuncien que et fan creure que pots escollir el projecte educatiu pels teus fills, però que amb el procés de matriculació existent això no és cert, per això creuen que és necessari ampliar places al barri.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.