La revista La Salut de Gràcia es consolida amb la feina d’entitats i veïns

 
00:00
Dilluns, 30 Abril, 2018

 
Fa cinc anys, per impulsar el pla comunitari de la Salut es va fer un diagnòstic del barri. En va sortir la idea de fer una revista per crear xarxa entre les entitats i millorar la comunicació amb els veïns.

Rosa Maria Miró, coordinadora revista ‘La Salut de Gràcia’: “Vam començar a reunir-nos amb les diferents entitats per comunicar que teníem aquesta idea i la forma que podrien participar, que era explicant les diferents iniciatives que anaven tenint. Una de les primeres va ser el CAP Larrard.”

Sílvia Roig, infermera CAP Larrard: “Una oportunitat per poder promoure estils de vida saludables per tota la població i fer difusió d’aquest salut. Una eina que crea xarxa, millora la comunicació a la vegada i la relació entre tota la població.”

La revista té diferents seccions, en què les entitats tracten els seus temes, però també hi ha espais dedicats als veïns. L’Enric, vinculat a l’entitat cultural La Miranda, col·labora des del principi.

Enric Bernat, veí: “Temes de l’art, de la música, aquest tipus de qüestions són les que m’interessen. Llavors aprofitem. En l’últim número, parlem del jazz que muntem cada diumenge.”

Georgina Rosell, Pla comunitari de la Salut: “Tot aquest camí que hem fet, hem aconseguit que més gent s’hi sumi. Més entitats, més serveis i més veïns i veïnes, tan col·laborant, escrivint articles, com esperant la revista.”

A poc a poc, la revista s’ha anat consolidant. Ara surt semestralment però la idea és donar-li més empenta traient més números a l’any. El proper sortirà el 5 de maig, coincidint amb la mostra d’entitats de la Salut.

Informen: Neus Valls / Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.