La promotora de l’hotel de la Henkel cedirà un local com a equipament pel barri

 
00:00
Dimarts, 10 Abril, 2018

 

L’hotel que s’està aixecant a l’antiga Henkel serà una realitat d'aquí a uns mesos. Tot i les discrepàncies amb el veïnat a l’inici del projecte, s’han anat polint diferents acords. Un dels principals: el retorn al barri. És amb aquest objectiu que la promotora de l’hotel s’ha compromès a cedir a l’Ajuntament un espai de més de 250 metres quadrats.

Stand up:: Encara se n’han d’ultimar els detalls, però ja s’ha arribat a un acord per als usos d’aquest nou espai cedit al barri. Serà un equipament, amb entrada pel passatge de Mariner i de cara als Jardins de Caterina Albert, que es dividirà en dues àrees: una per a gent gran i una altra per a les famílies.

La idea és que aquest nou espai, que serà de planta baixa, sigui un annex al Centre Cívic la Sedeta.

Paco González, veí: “En la Sedeta tenemos una serie de servicios, pero están incompletos y este espacio como está tan cercano pues podría ser algo complementario. Dentro de lo malo de no haber conseguido todo el espacio, sí que hemos conseguido un espacio importante que no teníamos para nada.”

Eloi Badia, regidor Gràcia: “És una zona on tampoc tenim una intensitat d’equipaments, per tant jo crec que la reivindicació veïnal crec que benvinguda sigui i poder tenir aquests elements que jo crec que acompanyen un projecte hoteler, doncs que pugui anar acompanyat d’un projecte com aquest, doncs és molt interessant.”

Està previst que a la tardor ja pugui funcionar aquest espai, destinat a la gent gran i a les famílies. Ara, queda acabar de concretar les activitats que s’hi faran perquè no se solapin amb les que ja funcionen a La Sedeta. A finals d’abril es tornaran a trobar la promotora de l’hotel, el districte i els veïns per ultimar els detalls de la cessió de l’espai.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.