La plaça del Sol torna a convertir-se en espai de creativitat i joc per festes

 
00:00
Dijous, 27 Desembre, 2018

 
Durant 5 dies la plaça del Sol es converteix en un espai dedicat a les famílies. És la fira del joc i la creativitat, el Nadalàctic, que per tercer any omple les festes d’activitats per a totes les edats.

Irene Demestres, directora Comeet : “És un espai per a les famílies, no només pels infants, sinó perquè també els adults gaudeixin. Volem que les famílies juguin, creïn, s’ho passin bé.”

Més de 30 activitats per escollir com jocs de taula, tallers infantils, espectacles o un arbre dels desitjos que s’anirà omplint amb el pas dels infants.

Joan Pérez, pare : “Venim cada any, perquè així fem barri, està molt bé per les activitats, a més és tot el dia, és matí i tarda.”

Ona Pintor : “Un mandala que es pot penjar a arbres de Nadal.”

Marc Creixells : “Així... girant...”

També, entitats del barri s’han sumat a la proposta. És el cas de l’escola d’escacs EDAMi, que des del primer dia porten els taulers d’escacs.

Maider Vea - Murgía, Escola d’escacs EDAMi : “De 2 o 3 anys que juguen només amb els peons, més grans que ja els hi ensenyem com es mouen totes les peces, després els grans i els pares, les mares i els avis que també participen.”

Marta Soldevila, mare : “Ella ara estava fent manualitats i ell està aquí pintant, o sigui que és ideal, l’espai aquest tancat està molt bé.”

Després de les ventades de l’any passat, enguany s’ha instal·lat una carpa que acull els diferents espais que han guanyat, un escenari per als espectacles familiars i s’ha ampliat la zona per a nadons.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.