La pacificació de l’entrada principal del Park Güell haurà d’esperar al 2020

 
00:00
Divendres, 12 Juliol, 2019

En aquest punt del carrer de Larrad estava previst que hi hagués una pilona. L’objectiu era evitar l’arribada de vehicles per pacificar l’entrada principal del Parc Güell. Finalment, però, la restricció del trànsit haurà d’esperar a l’any vinent. Els veïns preveuen un altre estiu amb col·lapse de taxis, que hi tenen parada.

Sílvia Rodríguez, veïna
“Aquest estiu seguirà sent caòtic com sempre i ja veurem l’any que ve què passa. Pel que fa a veïns, ens anirà de conya, perquè clar, hi ha dies que aquí no podem ni amb les motos i llavors, per descongestionar una mica a nivell turistes, jo crec que anirà bé.”

La pacificació, que arribarà el 2020, preveu traslladar la parada de taxis a la rambla de Mercedes. Per alguns veïns, aquest canvi només servirà per traslladar el col·lapse uns carrers més avall. Per això demanen restringir el trànsit fins a la travessera de Dalt.

Maria bruna, veïna
“Lo único que están haciendo, sí modificarlo, pero una calle más abajo, con lo cual el colapso se va a formar igual, o sea el problema va a ser el mismo, pero en vez de una calle más arriba, una más abajo, creo que se debería haber hecho antes o incluso cambiarlo de calle y hacerlo más abajo, a travessera de Dalt.”

El trasllat de la parada de taxis és una de les actuacions que s’han de fer abans de restringir el trànsit. També falta posar fibra òptica i canviar el sentit dels carrers de Marianao i de Larrard. Segons l’Ajuntament, són aquestes actuacions pendents les que han endarrerit la pacificació de la zona. Un cop s’hagin fet, es posaran les pilones i, per aquest carrer, només hi podran circular els veïns.

Informa: Aitana Molina i Júlia Pujol

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.