La Fira de reis de Gràcia omple el passeig de Sant Joan d’artesania

 
00:00
Divendres, 28 Desembre, 2018

 
Torna per tercer any la Fira de Reis de Gràcia al passeig de Sant Joan amb catorze parades. S’hi pot trobar tota mena de productes artesanals com pot ser objectes de terrissa, joies, colls i bufandes o regals per a infants, com a aquestes nines.

Doris Negreira, Lady Smile: “Estan fetes amb feltre, amb tela, amb tul. A més de les nines, també fem pirates per als nens, bruixes. També fem penjadors per les portes, quadres.”

Silis Glass és un taller d’artesans del vidre. El treballen tant en fred com en calent. Fan des de vitralls emplomats a plats d’alta gastronomia. Una de les coses que els agrada de les fires és el contacte amb el públic.

Sònia Sànchez, Silis Glass: “Del que potser la gent té més curiositat és del vidre en calent, com serien les ampolles. Nosaltres reciclem ampolles, ampolles normals, utilitàries i les posem al forn. És un procés d’unes divuit hores en què el vidre es deforma.”

La Fira de Reis està organitzada per l’Associació d’Artesans de Gràcia, una entitat que cada cop acull més artesans de fora del barri.

Victòria Ibars, Associació d’Artesans de Gràcia: “S’han fet d’artesans de Gràcia perquè els agrada la nostra associació i el que volen és participar més vegades. I això també ens agrada, que vulguin estar amb nosaltres perquè confien en el nostre projecte i així podem fer coses més grans.”

Com cada any, a més de les parades d’artesania, també hi ha espectacles de pallassos per a infants. La fira es podrà visitar fins al 5 de gener.

Informen: Neus Valls / Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.