La Festa Major de Gràcia treballa perquè els visitants respectin els guarnits

 
00:00
Dimarts, 31 Maig, 2016

 
Aquest és el nou logo de la campanya ‘Respectem el Guarnit’ de la Festa Major de Gràcia. La nova imatge és el resultat d’un concurs engegat per la comissió de treball sobre aquest tema. La proposta de 'Respectem el guarnit’ neix el 2010 de la mà del carrer de Verdi, però ara, es vol ampliar i s’està treballant amb la implicació de més carrers i amb més propostes i accions. Enguany és el nou logo la principal novetat, i s’utilitzarà sobre diferents suports. La idea és fer-ne globus, mocadors, estampar-ho als gots de la festa i a la cinta delimitadora que utilitzen els carrers quan fan activitats. A més, hi haurà un lema i un pòster.

SERGI FONT, comissió de treball ‘Respectem el Guarnit’: “De l’efecte visual que més es pugui veure, que la gent, pedagògicament ho comenci a aprendre, és el tema del logo, un logo que vinculi el ‘Respectem els guarnits’ amb la Festa Major i, que a partir d’aquí, la gent comenci a veure-ho, que anirà molt relacionat amb la imatge de Festa Major d’aquest any i del bicentenari de l’any que ve.”

La comissió de treball ‘Respectem el Guarnit’ pretén continuar la tasca de conscienciació de veïns i visitants per evitar les destrosses que cada any viuen els guarnits dels carrers. També, hi ha la proposta d’iniciar
tallers a les escoles de Gràcia de cara al curs vinent. Ara, s’inicia la feina amb aquesta nova imatge i la idea és anar ampliant les accions per educar sobre el respecte a la feina dels festers.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.