La discoteca Canela segueix molestant els veïns a les nits

 
00:00
Dimecres, 15 Maig, 2019

 
Els problemes de convivència venen de llarg entre aquest local del carrer de Ca l’Alegre de Dalt i els veïns. Primer va ser la sala KGB i ja fa uns anys la discoteca Canela. Tot i el canvi de programació i de públic, els veïns asseguren que la situació de soroll i d’incivisme a les nits persisteix. El mes de gener es va arribar a l’acord amb el districte de Gràcia de fer seguiment de la situació i assegurar la presència de la Guàrdia Urbana al tancament del local.

Oriol Hosta, veí: “Aquest seguiment jo no sé si des de l’Ajuntament s’ha fet, el que sí que puc dir és que la Guàrdia Urbana no hi és i allà passen barbaritats que fins i tot poden ser perilloses per ells mateixos, perquè hi ha baralles entre la gent que surt de la discoteca i aquestes baralles són molt violentes i els veïns a part que ens molesten el nostre descans, ens produeixen un neguit.”

Des del districte de Gràcia asseguren que s’ha reforçat el patrullatge de la Guàrdia Urbana. A més, s’ha reunit amb la propietat de la discoteca que apunta que els episodis de baralles al carrer han coincidit amb el canvi de personal de seguretat de la porta i s’han compromès a estar-hi a sobre. També, es convocarà una nova reunió amb els veïns, que esperen que es resolgui aquesta situació que els manté les nit del cap de setmana en vetlla.

Oriol Hosta, veí: “Comença a tocar tenir una visió més de buscar aquesta tranquil·litat definitiva pels veïns, no pot ser que cada 2-3 anys aquí tornem a estar perseguint unes festes nocturnes que no ens toca aguantar.”

Els veïns creuen que una solució definitiva podria ser llogar o comprar el local per part de l’Ajuntament i fer-hi equipaments en un barri que asseguren que en falten.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.