L’hotel Barcelona 1882 oferirà serveis de manteniment gratuïts a veïns

 
00:00
Dimarts, 24 Juliol, 2018

 

Pau Casals, Revenue Manager hotel Barcelona 1882: “En contacte amb la part social del tercer sector, que ens diguin, tal persona té aquestes necessitats. Doncs nosaltres hi anirem i li solucionarem. Ha de ser gent del barri, no és per gent que tingui molts pocs recursos, perquè llavors ja s’entén que són les administracions que es fan càrrec d’ells.”

L’hotel Barcelona 1882, que s’està construïnt on hi havia hagut les oficines de la Henkel, al carrer de Còrsega, oferirà dues hores gratuïtes al mes en feines de manteniment per a veïns de la zona que ho necessitin.
El banc d’hores de manteniment començarà l’1 de setembre, tot i que l’hotel no es posarà en funcionament fins al novembre.
L’hotel Barcelona 1882 ja s’ha posat en contacte amb organitzacions de la zona per tal de detectar les persones que es puguin beneficiar d’aquest servei. Concretament, els hi seran derivades a través del CAP. Es tindrà en compte que siguin persones grans amb pocs recursos econòmics però que no rebin un altre tipus d'ajuda social que els hi pugui cobrir aquesta necessitat. També han comptat amb el suport de l’associació del barri, Cuidadors Familiars de Barcelona, per tirar endavant la iniciativa.
El límit d’actuació està entre els 500-1.000 metres entorn a l’hotel, ja que la idea és tenir el màxim de temps possible per atendre a aquests veïns que ho necessitin a les seves cases i perdre’n el mínim en desplaçaments.
La direcció de l’hotel espera que aquesta iniciativa pionera funcioni i s’hi puguin apuntar altres hotels de la ciutat.
L’hotel Barcelona 1882 troba molt important formar part del veïnat. A més del banc d’hores de manteniment, també participaran al barri amb el camí escolar, oferint un 70% dels seus productes de kmO i recomanant les botigues de la zona.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.