L’Escola de Vida Montserrat, de l’ACIDH, participa en un programa d’intercanvi europeu

 
00:00
Dimecres, 18 Abril, 2018

 

Una trentena d’alumnes i professors d’Alemanya, Itàlia i el Regne Unit estan aquesta setmana d’intercanvi a l’Escola de Vida Montserrat d’ACIDH. Aquest és un dels pocs centres d’educació especial del país que treballa amb projectes educatius europeus. Dins del programa Erasmus Plus, l’escola de l’ACIDH participa en el projecte pedagògic Gentle Teaching.

Patrícia Vilanova, alumna Escola de Vida Montserrat ACIDH: “És la primera vegada que participo en el projecte Gentle i m’estic sentint bé amb la gent.”

El projecte Gente Teaching posa el focus en les interaccions personals com a eina per a millorar el desenvolupament. Els alumnes no es coneixen entre ells però, a través de diversos tallers, han après la importància de formar part d’una comunitat i ser respectuosos i amables amb els altres.

Judit Reig, directora Escola de Vida Montserrat ACIDH: “Si les comunitats prenen aquesta consciència de la interdependència, el que crearàs serà comunitats molt més amables, on els talents individuals de cadascú podran ser desenvolupats.”

Virginia Misiano, alumna intercanvi : “És fàcil relacionar-se amb aquests balls. Com que estan molt contents de conèixer gent nova, no tenen vergonya, tal com passa altres vegades amb les diferències. Són molt oberts, volen integrar-se amb altres joves.”

El projecte no acaba aquí, sinó que continua el curs vinent amb una altra escola com a amfitriona.

Renate Menges, Coordinadora Erasmus Plus i directora d’intercanvi : “A Gal·les. Hi anirem els professors per planificar la següent trobada del projecte.”

A l’octubre, tots, professors i alumnes, aniran a la Gran Bretanya per continuar amb aquest intercanvi de cultures i bones pràctiques pedagògiques.

Informen: Neus Valls / Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.