Gràcia millora l'enllumenat de 34 carrers i places

 
00:00
Dimecres, 13 Febrer, 2019

 

El pla de millora de l'enllumenat de Gràcia ha renovat la lluminària de 34 carrers i places entre 2015-2018 i preveu 14 actuacions més fins a 2020, totes amb la incorporació de tecnologia LED per a la millora de l'eficàcia i de la qualitat del nivell lumínic.

Les actuacions de millora a l’enllumenat del Districte de Gràcia han consistit fonamentalment en la millora del cablejat i de les instal3lacions, així com en la substitució de les llumeneres antigues de vapor de sodi (color taronja) per LEDs, una tecnologia d’il·luminació que permet disposar d’una temperatura de color adequada (llum blanca), incorporant elements de regulació lumínica i control funcional i amb costos de manteniment inferiors. Milloren així l’eficiència energètica i el rendiment de les instal·lacions.

Dins les 14 actuacions previstes fins a 2020, les properes a començar seran les dels carrers de Lluís Antúnez i Esparreguera, que es duran a terme a partir de la setmana vinent i està previst que els treballs estiguin acabats el mes de març.

Pel que fa a les obres del carrer de Lluís Antúnez, el tram es pot veure afectat de manera puntual per algun tall de trànsit i l’anul•lació d’una part de l’àrea d’aparcament per a motocicletes. Aquestes afectacions es comunicaran amb antel·lació per tal de minimitzar les molèsties que puguin ocasionar.

La substitució de les antic enllumenat per tecnologia LEDs s’emmarca en el Pla d’Il·luminació de la Ciutat, que estableix criteris per millorar-ne la qualitat del nivell lumínic, la uniformitat i l’eficiència energètica, adaptant-lo a l’ús dels espais, tenint en compte la seva funció social, la importància per a l’activitat de la ciutat, i cuidant la seva vinculació a les percepcions de seguretat, qualitat de l’espai públic i confort per a la ciutadania.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.