Gràcia guanyarà un 17% més de places per a motos

 
00:00
Divendres, 14 Febrer, 2014

 
El carrer de Mariana Pineda no té cap plaça d’aparcament de motos senyalitzada, però ara podria passar a tenir-ne 21. Es tracta d’una via de plataforma única que amb el nou pla de motos tindrà places d’aparcament regulades. D’aquesta manera, ja no només es podrà aparcar en carrers amb una vorera superior als tres metres, sinó que també es podrà fer en carrers de plataforma única. Aquestes vies hauran de tenir més de 7,5 metres i les places hauran d’estar senyalitzades.

MAITE FANDOS, regidora del districte de Gràcia
“En una Vila on molta gent ve en moto, perquè precisament, també hi ha dificultats per accedir, on a més a més, hem fet molts carrers de plataforma única, on, a més a més, cada cop les places les estem millorant, també hem de mirar que tot això porti a mirar de regular els aparcaments de les motos.”

A la Vila de Gràcia durant el dia hi ha unes 4.000 motos estacionades. Però, només 1.400 estan regulades. El nou pla vol incrementar l’oferta de places en un 17% i així arribar a cobrir una mica més de la meitat de la demanda.

MAITE FANDOS, regidora del districte de Gràcia:
“Sabem que és molt difícil arribar a poder tenir 4.000 places d’aparcament, però com a mínim hem d’anar avançant i ara fem un pas important, perquè el que farem serà senyalitzar, com a mínim, unes 770 places més, podem arribar.”

El primer carrer que s’ha endreçat és el de Lluís Antúnez. La resta del nucli històric s’anirà adaptant seguint aquest exemple. A més, s’acompanyarà d’una campanya informativa per als motoristes i la prohibició d’aparcar en les zones que no estiguin senyalitzades.

Informen: Aitana Molina i Neus Valls:

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.