Gràcia descarta ampliar la rambla del Prat cap a l'interior de la Vila

 
00:00
Dijous, 26 Juny, 2014

 

La rambla del Prat no s’allargarà cap a l’interior del nucli antic de Gràcia. Això ha permès aixecar l’afectació de 112 habitatges situats en tres illes senceres entre els carrers de Gran de Gràcia i el Torrent de l’Olla. Tot i que el nou pla salva la fesomia d’aquesta zona, encara hi ha veïns que en queden afectats. Són els números 10, 12 i 14 de la travessia de Sant Antoni. Els veïns han presentat al·legacions pel que consideren que ha estat un procés poc transparent.

EMILI VIÑA, veí de la travessia de Sant Antoni
“Ens trobem que han desafectat un solar que era d’equipaments, l’han desafectat per afectar aquí, per fer un bloc d’edificis. La sorpresa dels veïns és que ningú no s’havia assabentat d’això, han afectat les cases del costat i, a més, construeixen un bloc de planta baixa i quatre, vol dir gairebé 17 metres d’alçària.”

Un altre espai que queda afectat és el final del carrer de l’Àngel, que s’ha d’obrir per connectar amb el carrer d’Astúries. El comerç d’aquest carrer i els veïns no creuen que sigui necessari i, a més, reclamen un espai verd en aquesta zona.

EMILI VIÑA, veí de la travessia de Sant Antoni
“En lloc de fer un estil, com si fos una recuperació d’un interior d’illa de l’Eixample, no s’aprofita aquesta afectació per fer-ho.”

Els veïns estan en espera de la resposta de les al·legacions que han presentat al projecte, que està en fase d’estudi. Esperen que el districte busqui altres solucions amb el veïnat per als voltants de la plaça d’Anna Frank.

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.