Gats de Gràcia té 40 colònies però necessita més espai, voluntaris i socis

 
00:00
Dijous, 26 Abril, 2018

 
La Luciana és una de les voluntàries de l’associació Gats de Gràcia i s’encarrega d’una de les colònies de gats que tenen per tot el districte. De fet, aquesta és la colònia número 40.

Luciana López, Gats de Gràcia: “Aquí vam reubicar en un primer moment a trenta gats, que venien d’un altre lloc, d’un pati d’illa. Va ser bastant difícil, vam haver de muntar aquestes gàbies a on reubiquem els gats durant quaranta dies, després els alliberem. I després van anar venint a compta gotes, un d’una colònia, un altre abandonat. A poc a poc es van anar adaptant a aquest lloc, que és bastant apte per ells perquè té arbres i els hi agrada molt. És el millor lloc abans que el carrer.”

Ara, el terreny que tenien des d’un inici per a aquesta colònia, cedit per l’Ajuntament el 2015, s’ha vist retallat per unes obres que s’hi han de fer. Per això reclamen més espai per tenir cura dels gats que puguin anar arribant.

Yolanda van Amersfoort: “Necessitem un altre terreny a Gràcia perquè aquest es quedarà petit d’aquí a poc. Afegir, per a la gent de Gràcia, que necessitem ajuda. Necessitem ajuda econòmica i necessitem voluntaris. Qui es vulgui fer voluntari que es faci a la idea que és una feina molt dura, és una feina compromesa.”

Cada dia, els voluntaris van a les 40 colònies a donar-los menjar. Quan fa falta els porten al veterinari. Aquestes despeses van a càrrec dels mateixos voluntaris però també es paguen amb les quotes dels socis. Per això, associar-s’hi és una altra bona manera d’ajudar a aquesta entitat, que s’encarrega dels gats del carrer a Gràcia.

Informen: Neus Valls / Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.