Festa del bàsquet al Coll

 
00:00
Diumenge, 22 Desembre, 2013

 

Els equips de bàsquet del CB el Coll han estat els protagonistes aquest diumenge al barri. El club ha organitzat una festa de presentació de tots els equips amb l’objectiu de fer-se visibles.

Sergi Ruiz, director tècnic CB Coll: “perquè tothom vegi quanta gent movem aquí. Molts jugadors sèniors o gent que ve a entrenar a última hora de la nit no sap el que passa aquí a les sis de la tarda, i al revés, a vegades els petits a vegades no saben que tenim equips grans i tot això”.

Amb la idea de fer barri, els convidats d’honor de l’acte de presentació van ser els tabalers de la Malèfica del Coll, que van estar amenitzant la presentació dels equips.

El CB El Coll té fins a catorze equips en categories petites i dos sèniors.

Sergi Ruiz, director tècnic CB Coll: “nosaltres en ser un equip de barri el que fem sobretot és que tota la gent que viu a prop pugui fer esport aquí. El tema de resultats, a mida que es van fent grans i categories altes, sí que, evidentment, intentem competir al màxim nivell dintre de les nostres possibilitats”.

La festa també és un reconeixement a cadascun dels jugadors, entrenadors i a totes aquelles persones que treballen per l’equip, les famílies... i que ho fan tots de manera voluntària. El president, Jordi Dellago, va voler mostrar el seu agraïment. I també va dedicar unes paraules als jugadors la presidenta del Districte, Elsa Blasco.

Per acabar l’acte, es va fer una foto final amb tots els equips i tots aquells que havien acudit a veure la presentació.

Informa: Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.