Els veïns dels nous Jardins de Menéndez y Pelayo, descontents a pocs dies del final d'obres

 
00:00
Dilluns, 2 Juliol, 2018

 

Entre aquesta setmana i la següent està previst que acabin les obres dels Jardins de Menéndez y Pelayo. Els veïns de la zona n’han estat pendents des que van començar els treballs del pàrquing de sota, ara fa més de cinc anys. Denuncien que l’Ajuntament no ha fet cap comissió de seguiment d’obres com havien demanat ni tampoc ha pres nota de les seves peticions.

Esperanza Borrull, portaveu comunitats veïns carrer Mossèn Batlle 2,4,6,8,10: “La nostra queixa és la deixadesa de comunicació de l’Ajuntament amb el veïnatge. Ha sigut la permanent i la constant. Hem intentat incidir al màxim perquè hi hagués més espai pla de trobada per la gent. Això és com una serp, que has de pujar o baixar, pocs llocs d’estada “

Els veïns de Mossèn Batlle no estan satisfets de com han quedat els jardins. Creuen que la separació en parcel·les per a cada ús no convida la relació entre les persones. També troben a faltar els jardins d’abans, que afirmen que eren més plans i adients per a un barri que ja té prou pendent. De fet, els nous desnivells, han afectat una veïna, que ara tindrà la gent a tocar del balcó.

Esperanza Borrull, portaveu comunitats veïns carrer Mossèn Batlle 2,4,6,8,10: “Malgrat que nosaltres hem demanat que mantinguin el nivell de terra suficient que hi havia de distància, ara la gent de carrer està quasi a tocar del nivell de la seva casa.”

Una altra de les demandes dels veïns i que no ha rebut el vistiplau de l’Ajuntament és el tancament dels jardins a la nit. Ara, amb l’espai a punt d’obrir al públic, els veïns ja temen la brutícia i el soroll que els podria generar el “botellón”.

Informen: Neus Valls / Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.