Els veïns dels Jardins de Menéndez y Pelayo es queixen del soroll a les nits

 
00:00
Dimecres, 29 Juliol, 2020

Veïns del carrer de Mossèn Batlle denuncien que fa unes setmanes, sobretot a les nits, els Jardins de Menéndez y Pelayo, a tocar dels seus pisos, s’omplen de nombrosos grups de joves. Beuen, fan soroll i causen desperfectes a l’espai. Tot i que no els agrada com s’estan deteriorant els jardins pels actes incívics, ara mateix el que més preocupa als veïns és no poder descansar a les nits.
El parc dels Jardins de Menéndez Pelayo fa dos anys que està acabat, després d’anys d’obres. Els veïns, durant les taules de seguiment amb l’Ajuntament diuen que ja van avisar d’algunes de les coses que podrien passar si no es tancava l’accés a l’espai a les nits i que estan passant ara: botellada, pintades i molèsties de soroll que perjudiquen el descans dels veïns, molts amb les habitacions a tocar del parc. També creuen que la situació de crisi sanitària actual, en què els joves tenen pocs espais on anar, ha empitjorat el tema.
Els veïns estan trucant a la Guàrdia Urbana per denunciar les molèsties que estan patint, però diuen que de moment no estan posant remei al problema. Per això demanen a l’Ajuntament que trobi alguna solució per poder acabar amb el soroll a les nits.

Antonio Boteller, veí carrer de Mossèn Batlle: "És un parc, que és molt bonic, recentment ha estat acabat, però hi ha gent incívica que ha fet pintades, que a la nit fan molt soroll, enorme soroll, no ens deixa dormir."

Esperança Borrull, veïna carrer de Mossèn Batlle: “O passa una patrulla cada dia o tanquem el parc, o no sé, nosaltres no volem un parc exclusiu, però volem un parc segur, un parc cuidat, un parc respectat.”

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.