Els veïns dels futurs Jardins de Menéndez y Pelayo tornen a queixar-se

 
00:00
Dilluns, 15 Maig, 2017

 
Fa mig any que aquest pàrquing està acabat. Però els Jardins de Menéndez y Pelayo, que hi han d’anar a sobre, encara no s’han ni començat a fer. Segons els veïns, el districte no ha complert les dates inicials per l’enjardinament ni urbanització del carrer de Maignon.

Pasqual Gàmez, veí del carrer de Mossèn Batlle: “Ara l’Ajuntament ens està dient que és culpa nostra, perquè totes aquelles reivindicacions que hem anat fent al llarg de les diferents reunions que hem tingut, que cada vegada els hi hem canviat el projecte, cosa que no és cert perquè nosaltres des del començament hem dit el que volíem que es modifiqués d’aquest projecte.”

Un dels punts que han reclamat des del principi, és que hi hagi més espai per a la gent. Per això proposen reduir el nombre de pistes de petanca del carrer de Maignon, de set a quatre.

Pasqual Gàmez, veí del carrer de Mossèn Batlle: “Antigament aquests jardins tenien unes plataformes que donaven peu a poder estar-hi, ara no, ara serà tot un pendent. El que reivindiquem és que les superfíicies que vagin destinades a la plataforma del carrer de Maignon compensin aquests espais.”

Una altra reivindicació és que els accessos als jardins no estinguin a tocar de les vivendesdels habitatges, tal com està projectat. També insisteixen en el tancament dels jardins a les nits per motius de seguretat.

Pasqual Gàmez, veí del carrer de Mossèn Batlle: “Perquè així ho hem patit durant més de 30 anys, per evitar qüestions incíviques.”

De moment, han rebut respostes negatives per part del districte a totes aquestes qüestions. Però seguiran fent pressió a la pròxima reunió amb l’administració.

informen: Neus Valls / Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.