Els veïns del carrer de Mossèn Batlle reclamen el manteniment d’aquest espai

 
00:00
Dimecres, 27 Desembre, 2017

 
Fa 40 anys en aquests parterres hi havia plantes i flors. Ara, l’entrada del carrer de Mossèn Batlle és una zona erma. Segons els veïns l’estat de deixadesa de l’espai ha anat en augment.

Esperanza Borrull, veïna carrer de Mossèn Batlle: “Tots els veïns tant si viuen com si no viuen gaudeixen d’aquest espai verd, doncs no ha estat cuidat i al final s’ha desertitzat i està així, d’aquesta manera i fa fàstic, si voleu que us digui la veritat.”

El problema del manteniment ve de lluny. Aquest carrer és una via privada d’ús públic, per això queda en terra de ningú. Des de la tardor, però, s’hi han organitzat algunes activitats com si aquest espai fos una plaça. L’última, el passat 20 de desembre, un concert de Gospel organitzat per l’Associació de Comerciants de la Travessera de Dalt.

Esperanza Borrull, veïna carrer de Mossèn Batlle:“Han posat una tarima de 60 metres quadrats, això no és un auditori, això no és una plaça, això té uns parterres que agrairíem fessin verds, ens sembla una banalitat que l’Ajuntament permeti que es facin actes en aquest espai.”

La part superior del carrer de Mossèn Batlle és una altra història. Són els porters dels blocs els que es fan càrrec del manteniment. No passa el mateix a l’accés principal per la Travessera de Dalt. És una zona d’estada i per això els veïns demanen que s’acondicioni i que es busqui un emplaçament més adequat per organitzar activitats culturals.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.