Els veïns de la plaça del Sol segueixen reclamant multes per acabar amb el botellon

 
00:00
Dimecres, 30 Maig, 2018

 
A finals de juny, amb la idea de canviar els usos de la plaça, s’instal·laran uns jocs infantils. Els veïns, però, creuen que aquesta mesura de l’ajuntament, encarada a humanitzar l’espai i provocar-hi un canvi d’usos, no és suficient. Un exemple és que aquest mes de maig, com l’any passat, s’ha posat en marxa el Quisosc de jocs de la plaça del Sol, on a les tardes, infants de Gràcia van a jugar. El problema, però, diuen els veïns, és que al costat dels nens i nenes jugant, hi ha gent asseguda fent botellón. Per això, creuen que aquesta mesura no funcionarà.

Eva González, veïna plaça del sol: “Cap pare voldrà deixar venir els seus fills aquí, per jugar al costat de la gent que està bebent alcohol i fent botellón. Primer crec que s’ha de solucionar el problema del botellón i després les solucions pal·liatives, perquè això es tranformi en una altra cosa i no tot sigui la nit i l’alcohol.”

Els veïns, que es reuniexen periòdicament amb l’ajuntament, els han demanat que eliminin el problema d’arrel: el botellón. Aquest any districte ha augmentat la presència de Guardia Urbama, que des d’aquest mes acudeix cada dia a les 11h de la nit per buidar a plaça. Aquesta meura respòn a la normativa europea, que estableix que a partir de les 23h el soroll no pot passar els 60 decibels, un fet que passa cada dia a la plaça.
Però els veïns creuen que no hi ha prou amb fer-los aixexar de la plaça, si no els multen, segueixen fent botellón. Un cop més, els veïns demanen que s’apliqui de forma estricta l'ordenança de civisme, que penalitza el consum de beguda al carrer.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.