Els propietaris de gossos contents amb les millores del pipicà de la plaça del Poble Romaní

 
00:00
Dimecres, 14 Juny, 2017

 
Fa unes setmanes que la zona d’esbarjo per a gossos de la plaça del Poble Romaní ja té punt d’aigua. També s’ha activat el servei de neteja de la zona, que es fa tres cops per setmana.

Àlex Castelló, usuari pipicà plaça del Poble Romaní: “Estan tapant forats, posant terra, regant les plantes, condicionant tot l’espai, no només aquest, sinó també el del voltant.”

Aquestes eren dues demandes dels usuaris del pipicà, que creien necessàries per garantir que els propietaris de gossos es quedessin en aquesta zona delimitada i les olors molestessin menys als veïns. I és que en els darrers mesos hi ha hagut problemes de convivència d’usos a l’espai.

Àlex Castelló, usuari pipicà plaça del Poble Romaní: “Et diria que el 99 % de la gent s’ha conscienciat de la problemàtica i estan portant el gos aquí dins, quan vens a les tardes ara sempre hi ha gent a fora, no és com abans que hi havia gossos i sembla que la cosa està funcionant.”

Una altra mesura que han pres els usuaris habituals del pipicà és la penjada de cartells informatius a la plaça.

Àlex Castelló, usuari pipicà plaça del Poble Romaní: “Dins de la mesura del possible per minimitzar a zero els possibles incidents que hi pugui haver, ens hem pres la llibertat de posar nosaltres un cartell informatiu, perquè així també qui vingui amb el gos deslligat pugui veure que és una mica responsabilitat de tots.”

En el proper plenari de juliol els diferents col•lectius usuaris de la plaça valoraran si ha millorat la convivència, de cara a perfilar la remodelació d’aquest espai de trobada.

Informen: Neus Valls i Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.