Els pla Buits de Vallcarca queda desert

 
00:00
Dijous, 6 Juny, 2013

El solar de l'antic "meublé" la Casita Blanca segueix igual des de fa dos anys. Això havia de canviar amb el projecte guanyador del pla Buits. Finalment, però, la Fundació Casa Ametller, responsable de la iniciativa, ha decidit retirar el projecte per la manca de suport veïnal.

L'Associació de veïns Gràcia - Nord Vallcarca considera que aquest espai no és l'adequat per instal·lar un hort, ja que és petit i està envoltat de trànsit. A més, aposten perquè aquest solar sigui l'inici de la transformació de l'avinguda de Vallcarca.

IRENE GÜELL, secretària de l'Associació de veïns Gràcia - Nord Vallcarca
"Hi ha un pla aprovat des de fa 11 anys i nosaltres volem que tot el que s'alliberi, que aquest era el propòsit de l'enderroc de la Casita Blanca, vagi seguint per poder anar fent tot el projecte que hi ha, que és una rambla verda."

Un espai obert per al barri, sense tanques, aquesta és la demanda dels veïns que viuen entre enderrocs esperant que el pla urbanístic aprovat l'any 2002 comenci a ser una realitat.

MANUEL TORIBIO, AV Gràcia - Nord Vallcarca
"La forma de unir este espacio con el de Refugi d'Obreres, en el sentido que esto pueda ser esta rambla que se inicie en la plaza Lesseps y continue hasta la Casa Comas d'Argemir, que es donde debe acabar en el futuro, cuando sea posible, esperamos verlo."

Des de l'associació es reivindica més comunicació amb l'Administració per anar teixint el futur del barri. De moment, el districte de Gràcia i Hàbitat Urbà es reuneixen per decidir que es farà en el solar que torna a estar buit.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.