Els 15 anys més veïnals de Ràdio Gràcia

 
00:00
Dimecres, 21 Febrer, 2018

 

Ambient ràdio ‘Ones de dones’

Aquest programa està en antena des de fa 15 anys a Ràdio Gràcia. Va començar quan l’emissora va fer un gir i va passar de la radiofórmula comercial a ser una ràdio oberta al barri. Un canvi que van impulsar entitats i veïns, com la Josefina Altés, a través de la plataforma Salvem Ràdio Gràcia.

Josefina Altés, col·loboradora Radio Gràcia: “Ens va portar a guanyar la ràdio pel barri i que després ha tingut continuïtat amb persones que potser, en aquell moment, no hi eren, però que han continuat donant-li aquest reforç, aquesta presència. Haig de dir que aquella lluita no ha acabat mai, sempre hem seguit reivindicant: Volem Ràdio Gràcia.”

Carles Salat, director Ràdio Gràcia: “El primer que es va fer és obrir la porta, evidentment, i dir, escolteu comencem a construir una programació en què qui parli realment siguin les entitats i els veïns.”

El 107.7 de l’FM ha tornat, des del 2003, a ser una freqüència amb una graella plena de voluntaris que donen veu als graciencs. Expliquen, des de l’emissora, que tothom que té inquietuds al districte acaba passant pels estudis de la ràdio.

Carles Salat, director Ràdio Gràcia: “Intentem, dins de la nostra modèstia, que això s’ha de tenir en compte, que efectivament tothom tingui un reflex a l’emissora.”

Ambient ràdio: infogràcia

Hi ha hagut especials com la marató de lectures de Martí i Pol, la Festa Major de Gràcia o l’actualitat política. Els programes de l’emissora han rebut 11 premis i el director assegura que tot ha estat i seguirà sent possible pels voluntaris que passen cada dia pels micros del 107.7.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.