El veïns deamanen que es reformin el carrer de Balcells i el passatge de Camil Oliveras

 
00:00
Divendres, 27 Abril, 2018

 
Aquest és un d’aquells carrers de la ciutat que et transporta a altres temps. És el passatge de Camil Oliveres, entre els carrers de Balcells i Camèlies. Tot i que els veïns estan molt contents de viure en un passatge de casetes baixes, pròpies del segle XIX, amb jardins i tranquil, creuen que hi ha elements que no haurien de semblar d’una altra època.

Jorge Hernández, veí passatge de Camil Oliveras: “Jo crec, no soc tècnic, però vaja, el que estic convençut és que s’ha de fer sota terra el cablejat aeri, la fibra, etc. Adequar el passatge a les instal·lacions més modernes. I fer el clavegueram, que el clavegueram no existeix.”

Un altre problema és el mal estat del terra, amb forats i esquerdes. El mateix passa amb el carrer de Balcells, a tocar del passatge. El Gerard Preminger, que viu a una casa que dona a tots dos carrers, creu que el fet que siguin vies on viuen pocs veïns ha fet que quedin oblidats per l’Ajuntament.

Gerard Preminger, veí carrer de Balcells i passatge de Camil Oliveras: “El que demanem fonamentalment és que aquest carrer mereix el mateix tractament que qualsevol dels altres que s’han fet de l’entorn els darrers anys. El cablejat aeri és un element tercermundista que no creiem merèixer. Els psls com aquest, al llarg de tot el carrer de Balcells. I l’aspecte que tenen fins i tot les voreres, estan molt malmeses, aquests fitons que es veuen per aquí estan tots escapçats.”

Els veïns han fet arribar aquestes demandes a l’Ajuntament. Ara estan esperant que els convoquin a una reunió per començar a fer el projecte executiu de la reforma, tal com els va prometre el regidor del districte en l’última audiència pública.

Informen: Neus Valls / Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.