El solar de la Casita Blanca torna a aixecar polèmica

 
00:00
Dijous, 17 Abril, 2014

 

IRENE GÜELL, AV Gràcia Nord – Vallcarca
“El moment en què van treure les tanques vam preguntar al districte si això estava parcialment donat per acabat, ens van dir que sí, és clar, la resposta dels veïns i nostra és que no ens ho podíem creure.”

Després que la pressió veïnal retirés el projecte d’hort urbà al solar de la Casita Blanca, els veïns esperaven una plaça per al barri pactada. Els pals grocs i els bancs de formigó en forma d’estrella s’allunyen molt de la idea que tenien, ja que volien verd i un espai agradable.

IRENE GÜELL, AV Gràcia Nord – Vallcarca
“Demanem més arbres, llavors que s’urbanitzi una mica més humanament amb una clausura de vers per la part de dalt, més punts de llum, mobiliari que compensi això que és tan miserable.”

El districte de Gràcia ja s’ha trobat amb els veïns i hi haurà alguns canvis. L’espai tindrà més arbres, més mobiliari i més divers i hi haurà elements d’ombra amb tendals. De moment, però, encara s’han d’acabar de definir totes aquestes millores. Tot i això, sí que s’ha concretat que la zona de jocs infantils al solar del Refugi d’Obreres no tindrà pals.

MANUEL TORIBIO, AV Gràcia Nord – Vallcarca
“Se conseguirá que esta parte de aquí no se pongan más postes de este tipo que pueden tener su función, que no está muy clara todavía del todo, y sobre todo que se aumente el número de árbol. Y se nos ha confirmado que en fin, como mínimo entre los dos espacios pueden ir unos 30 árboles.”

Les motos que ara hi ha al lateral del solar desapareixeran d’aquest espai. Està previst que canviïn d’ubicació quan acabin les obres i s’enderroquin els edificis de darrere de la plaça on antigament hi havia la Casita Blanca.

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.