El primer centre per a famílies amb adolescents s’ubicarà a la nova Sedeta

 
00:00
Dimecres, 9 Octubre, 2013

 
La reforma dels Jardins la Sedeta està a punt de començar. Un projecte que, finalment, inclourà la instal·lació d’un equipament inèdit fins ara a la ciutat. Es tracta d’un centre per a famílies amb fills adolescents.

El projecte inicial tenia previst un casal de joves. Finalment, però, la proposta d’equipament que s’ubicarà a la Sedeta després de la reforma serà un centre per a famílies amb adolescents. Aquest equipament, pioner a la ciutat, conviurà amb els bucs d’assaig millorats i espais polivalents per a les entitats del barri.

ANDRÉS ENCINAS, president de l’Associació d’Amics i Amigues de La Sedeta
“Se habilita este otro espacio de atención a las famílias que repito, a nosotros nos parece interesante teniendo en cuenta que se mantiene la estructura de espacios compartidos, salas polivalentes, se respetan los usos que actualmente se están dando a estos espacios que están verdaderamente deteriorados.”

Les obres de remodelació de la plaça començaran a principis de novembre i duraran tres mesos. En una primera fase, se’n substituirà el paviment i se’n millorarà l’accessibilitat. En la segona, que serà a principis de l’any vinent, serà quan es construirà l’equipament a l’espai on ara hi ha l’amfiteatre. Aquestes grades es reubicaran mirant cap a la façana del centre cívic. Pels veïns, és una reforma molt necessària d’un dels principals punts de trobada del barri.

ANTÒNIA SANJUAN, presidenta de l’Associació de Pensionistes i Jubilats La Sedeta
“Les arrels dels arbres han aixecat tot el paviment, després hi ha unes escales que en el seu temps van ser vàlides, però ara... i per a la gent gran no ho són. Jo crec que necessitava una remodelació, però amb profunditat.”

MAITE FANDOS, regidora de Gràcia
“No es perd ni un metre de plaça, al revés, es guanya espai a la plaça, es guanya metres a la plaça i, en tot cas, és evident que aquesta serà la gran plaça central del barri del Camp d’en Grassot.”

Després de quatre anys debatent el futur de la nova plaça i amb 70 projectes presentats, s’ha aconseguit perfilar un plànol comú que asseguren que farà de la Sedeta un espai més diàfan i accessible.

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.