El nou president del G6 de Gràcia impulsa projectes nous

 
00:00
Dilluns, 19 Febrer, 2018

 
Les entitats històriques de Gràcia s’han reformat i adaptat a la normativa actual en els últims anys. Ho han fet gràcies al front comú que van formar, fa una dècada, davant l’administració i amb el qual van aconseguir una primera ajuda. Així va néixer el G6, que engloba aquestes associacions centenàries, i que ara comença una nova etapa amb un nou president. L’Oriol Hosta, dels Lluïsos de Gràcia, vol ampliar les activitats.

Oriol Hosta, president G6: “Fins ara ens hem dedicat a celebrar l’11 de setembre que està molt bé, que és necessari, que és imprescindible, que ho hem de continuar fent, però mirar de trobar un petit espai de trobada molt modest en el qual compartir, trobar-nos, aprendre.”

Per això, ha pensat en un nou projecte: Parelles de ball. La idea és crear debats sobre temes que interessin les entitats i obrir diàlegs amb especialistes.

Oriol Hosta, president G6: “Ens interessen temes com els nostres joves, el consum d’alcohol, el consum de les drogues, podem parlar de teatre i de compartir recursos teatrals, tenim 4 entitats amb un teatre cadascuna d’elles, amb un nou hub bestial, escenografies que potser podem arribar a trobar punts d’acord, d’ajudar-nos, de compartir, que no tenim aquest espai per parlar-nos.”

L’objectiu és que les entitats es relacionin més enllà d’una activitat puntual, sempre mantenint l’essència de cadascuna. (Segons Hosta, més de 10.000 persones estan vinculades amb el G6, ja que són associacions obertes al barri, però tot i això, continuaran treballant per ser més visibles.)

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.