El Mercat de l'Estrella se sorprèn per la demanda del ple de Gràcia per reformar-lo

 
00:00
Dijous, 12 Desembre, 2013

 
El Mercat de l’Estrella té gairebé 60 anys. A poc a poc s’ha anat renovant i adaptant-se. Té ascensor, pàrquing, han canviat el sostre i el terra, han posat calefacció i aire i fa un any que tenen nous serveis. Per això, els comerciants s’han sorprès en saber que el consell del districte de Gràcia va reclamar recursos per a l’equipament. En l’últim plenari s’ha aprovat una proposta del Partit Popular que demana que es destini el finançament necessari per millorar-ne les cambres frigorífiques i que s’elabori un projecte de remodelació del mercat.

JAUME ESPEIX,vicepresident de la Junta de Comerciants del Mercat de l’Estrella
“Sempre hem intentat que si no hi havia possibilitats per part de l’Ajuntament, financiar-ho nosaltres i anar posant el mercat a l’ordre del dia, no hem deixat que el mercat s’anés degradant, ni que s’anés fent antic.”

JORDI LAMIEL, paradista del Mercat de l’Estrella
“Sempre fan falta coses, però, per exemple, els lavabos van fer-los aquest any, o sigui que molt bé, i fa quatre dies van fer alguna remodelació més d’algunes tendes o sigui que també molt bé.”

La millora de les cambres frigorífiques està inclosa en el pla de renovació que està fent l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i a l’Estrella està previst per al pròxim any. Els paradistes asseguren que el que és més necessari és la substitució de les portes de ferro.

JAUME ESPEIX,vicepresident de la Junta de Comerciants del Mercat de l’Estrella
“Suposo que el material deu ser molt bo, perquè pesen, una burrada pesen aquestes portes i ens fa por, perquè ja hem tingut alguns problemes que es queden, que no es poden bellugar i aleshores han de venir els bombers.”

Asseguren, però, que la situació del mercat és prou bona. Ho demostra que només hi ha una parada buida i ja hi ha una persona interessada. A més, també funcionen bé les promocions econòmiques que s’hi fan. Ara, amb la campanya de Nadal, hi haurà un sorteig de diverses paneres i la presència un any més d’un patge reial que ja en fa 60 que visita.

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

aquest mercat.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.