El Mercat de Lesseps es posa guapo

 
00:00
Dilluns, 26 Novembre, 2018

 
Aquest és el passadís final del Mercat de Lesseps. Ara, ha quedat buit, ja que les tres parades que hi havia s’han reubicat. Tot i que encara en queda una per canviar de lloc, s’ha transformat l’espai de l’equipament. La Sílvia, que ha deixat enrere el passadís final, explica que ha pogut modernitzar la parada i formar part d’una plaça central.

Sílvia Manzano, paradista Mercat de Lesseps
“Fins ara sempre estàvem com al final i quedaven els passadissos molt individuals i molt separats i ara, amb aquests canvis, hem aconseguit formar una àgora al mercat.”

Olga Vela, clienta
“Es necessitava, perquè estava una mica vellet i ara estarà magnífic, la veritat és que estem molt contents tots els veïns.”

Aquests canvis de reordenació i concentració de les parades han permès esponjar els espais i fer més atractius els comerços. A més, també s’ha millorat en accessibilitat amb la instal·lació de dos ascensors per accedir al pis de dalt, on hi ha el supermercat.

Natàlia Fíguls, paradista Mercat de Lesseps
“Últimament hi havia moltes parades que ja s’havien jubilat i es va aprofitar per fer una petita remodelació, reubicant les parades en aquests espais que havien quedat buits i es va aprofitar també per treure les escales mecàniques i, d’aquesta manera, ha quedat un espai més obert, com eren els mercats abans.”

Carles Julià, client
“Tot el que sigui millor, l’accessibilitat i tot això, ajuda que la gent vingui millor a comprar al mercat.”

El Mercat de Lesseps va obrir l’any 1974 i, des d’aleshores, només s’han fet petites millores. També està previst que en un futur l’últim passadís s’enderroqui i es converteixi en un espai polivalent pel barri que acompanyi les 25 parades actuals.

Informa: Aitana Molina i Roger Olmo

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.